Онлайн чекиране

Услугата онлайн чекиране е налична и възможна, само при потвърдена резервация и 48 часа преди наема на автомобила, като допълнително ще получите и напомняне по имейл.

онлайн check-in

Онлайн е по-лесно и ви спестява време

MOTO-PFOHE Rent a Car има за цел да улесни максимално своите клиенти при вземането на кола под наем. С новата възможност за онлайн check-in процесът по наемане на автомобил е много по-лесен и удобен за вас. Нужно е да следвате само няколко лесни стъпки.

 

Онлайн регистрация в три лесни стъпки

1. Влезете в профила си и отидете в меню “Моите резервации”;

2. Срещу всеки номер на резервация "потвърдена", направена от Вашия профил, най-вдясно ще видите бутон “чекиране”;

3. Когато пристигнете в наш офис е необходимо да посочите номера на резервацията си, шофьорската си книжка и лична карта, за да получите ключа на наетия от Вас автомобил.

Често задавани въпорси

Услугата за онлайн чекиране е достъпна само при потвърдена резервация и може да бъде извършена до 48 часа преди наема на автомобила. 

След потвърждаване на резервацията, влезте в профила си и отидете в "Моите резервации". Срещу съответната резервация ще откриете бутон за "чекиране".

Да, за ваше улеснение, ще получите напомняне по имейл 48 часа преди началото на резервирания период. Този имейл ще включва инструкции за онлайн чекирането и необходимата информация.

Онлайн чекирането предоставя удобство и бързина. С активирането му предварително можете да подготвите необходимите документи и данни, като същевременно спестявате време при получаването на ключа на автомобила при пристигане в нашия офис.