Често задавани въпроси

Често задавани въпроси за наем на кола

Често задавани въпорси

Ако не намерите отговора на въпроса, който Ви тормози тук, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият екип е готов да отговори на всичките Ви нужди. 

Наемателят и допълнителните шофьори трябва да са на възраст минимум 25 години и да притежават валидна лична карта/паспорт и свидетелство за управление на МПС най-малко от една година, валидно за България. Наетият автомобил може да бъде управляван само от лица, вписани в договора и упълномощени от компанията.

Автомобилът се предоставя с пълен резервоар и трябва да бъде върнат с пълен. При връщане на автомобила с непълен резервоар, разликата се заплаща - € 2,52 /литър.

По време на резервационният процес, може да заявите, че искате да посетите друга държава, като в коментар уточните и коя е държавата. 

В рамките на 1 работен ден след като направите резервация, ще получите потвърждение от Отдел Резервации и статуса на резервацията във Вашия акаунт ще се промени от Изчакване на Потвърдена. 

Веднага след като колата е проверена при връщанието й, депозитът ще бъде деблокиран. При получаването на бележка за анулирането на авторизация, ние нямаме претенции към сумата. В случай че имате въпроси, е необходимо да се обърнете към обслужващата Ви банка.

Може да шофирате с книжка издадена в друга държава. Tрябва да притежаватe редовни и валидни лични документи: паспорт/лична карта и свидетелство за управление на МПС. В случай че имате шофьорска книжка, която НЕ е издадена от държава членка на Европейското Икономическо Пространство (ЕИП) или Конфедерация Швейцария, то трябва да предоставите международна шофьорска книжка или легализиран превод на оригинално СУМПС (винаги трябва да се предостави и оригинал на шофьорска книжка) и да попълните декларация на място в наш офис при отдаване. 

При инцидент задължително се обадете на контактния телефон, посочен в договора за наем, както и на телефон 112, за да информирате компетентните органи (Полицията).