Лоялна програма

С всяка резервация ще получавате отстъпка от цената на следващата, защото ние вярваме, че добрият бизнес е този, който има много доволни потребители.

лоялна програма за коли под наем

Ние мислим за нашите клиенти

Стремим се да изграждаме дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти, основани на взаимно доверие и професионално обслужване. В знак на благодарност към тези, които редовно ползват услугите ни, предлагаме програма за лоялни клиенти. С нея всичко, което Ви предлагаме, ще е още по-достъпно.

 

Пътувайте евтино и безопасно

Управление на резервациите 24/7 - Създаването на индивидуален онлайн профил на нашия сайт ще Ви позволи да следите резервацията на избрания от Вас автомобил, както и да правите промени при нужда или отказ, без допълнителни такси. 

Автоматично попълване на данните - Ние знаем, че времето Ви е ценно, затова се стараем максимално да оптимизираме сключването на договор за резервация на превозно средство. Веднъж въвели своите лични данни, няма нужда да го правите всеки път, защото полетата ще бъдат запълнени автоматично. 

Често задавани въпорси

Участието в лоялната програма е изцяло дигитално и напълно безплатно. За да станете част от нея, трябва да имате навършени 21 години. Всички клиенти, които имат регистрация автоматично стават част от програмата ни за лоялност.

При направени между 2 и 6  резервации, отстъпката е 5% на всички автомобили, а при над 7 резервации, VIP клиентите получават 10% отстъпка при последващо използване на услугите ни за наем на автомобил.

Ако изберете автомобил под наем, който вече е в промоция, Вие ще получите по-голямата от двете отстъпки - тази, която е предоставена на сайта или тази, която сте достигнали в програмата си за лоялен клиент.

Ще разполагате с актуална информация за своите резервации и статус на страницата на личния Ви профил.