Уикенд с Ford Mondeo в хотел "Амира"

05.04.18
Уикенд с Ford Mondeo в хотел "Амира"

 

Водещата компания за коли под наем 

 

Скъпи приятели, 

Предстоящият месец април се превръща в игра със страхотна награда, която с удоволствие ви поднасяме!

Благодарение на отличното си партньорство с петзвездният бутиков хотел резиденс "Амира", за втора поредна година ще зарадваме един от вас с едно незабравимо, петзвездно изживяване. Персоналът на хотела ще ви предложи безупречно обслужване, характерно за комплексите от най-висок клас.

 

Наградата включва:

  • Две нощувки;
  • Закуска в ресторанта на хотела;
  • СПА процедури и много други.

*За повече информация относно включените услуги, прочети тук. 

Tова не е всичко...

За да бъде изненадата пълна, МOTO-PFOHE Rent a Car ще зарадва щастливеца, като допълни изживяването с чисто нов Ford Mondeo за времето на почивката. Идеално съчетание от технологии и майсторска изработка, динамика и ефективност, иновативен дизайн и прецизна конструкция - създаден да вдъхновява.

Победителят в играта ще може да се възползва  от наградата си, след като предварително уговори датите си на престой в хотела и автомобила. Наградата може да се използва за един уикенд през месец май 2018г

 

Играта се провежда

във Facebook страницата ни от 27.03.18 до 26.04.2018 (00:00). Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип и ще бъде обявен на 27.04.18 на  Facebook страницата на MOTO-PFOHE Rent a Car и Hotel Amira.

Правила за участие и условия:

За да участвате в жребия за спечелването на наградата, трябва да изпълните следните три стъпки:

  • Да тагнете/отбележите човека, с който бихте искали да споделите наградата и да добавите хаштаг #amiramondeo 

 

В играта нямат право да участват служители на MOTO-PFOHE Rent a Car и хотел "Амира", както и членовете на техните семейства. Промоционалните условия за кола под наем важат за автомобил от клас Ford Focus C/CDMV и не включват гориво, допълнителни екстри и доставки.

 

*MOTO-PFOHE Rent a Car запазва правотo си на промени на условията.

  

Галерия
Назад към всички