Christmas decoration

Удовлетвореността на клиентите

08.02.18
Удовлетвореността на клиентите

 

 

 

MOTO-PFOHE Rent a Car се ангажира с предоставянето на възможно най-доброто и качествено обслужване на своите клиенти. В съответствие с нашия ангажимент за непрекъснато усъвършенстване, проучихме текущото ни представяне и извършихме поредното годишно проучване и през 2018 г. Клиентите получиха покана за попълване на онлайн проучване. Почти 2200 лица за контакт ни предоставиха своите мнения. Ние попитахме дали услугите и качеството ни на обслужване удовлетворяват желанията и изискванията на нашите клиенти.

 

 

Резултати

 

 

Клиентите ни ценят MOTO-PFOHE Rent a Car и ние се радваме, че това е факт!  Средната оценка за нашите услуги е 4,6 по скала от 1 до 5. Клиентите ни дават висока оценка за нашето ниво на обслужване, професионално отношение, прозрачност и предоставяне на високо качествена рент-а-кар услуга. Повече от доволни сме от този резултат!

 

Какво подобрихме през 2017 г.?

Резултатите от проучването на удовлетвореността на клиентите през 2017 г. ни показаха, че е необходимо да подобрим процеса на резервация, зададени от уебсайта www.rentacar.motopfohe.bg . По този повод,  разширихме и добавихме на интернет страницата си повече функционалности, които да улеснят и помогнат на клиента да направи своя избор по-бързо.
Освен това проучването показва, че нашите клиенти подават по-специфични заявки за лекотоварната гама.  Ето защо, насочихме усилията си към разнообразяване и увеличаване броя на товарните бусове в автопарка.

В заключение, сме горди да обявим и че вече предлагаме  специални отсъпки за горива Shell. Ваучерът е с изключителен набор от отстъпки, като клиентите ще могат значително да спестяват, когато зареждат в бензиностанции Shell в цялата страна.

 

Какво може да се подобри през 2018 г.?

Проучването изясни от какво най-много се нуждаят нашите клиенти. Най-голямо очакване имa за програма и отстъпки за лоялни клиенти. С тази програма и благодарение на новите и луксозни коли под наем на MOTO-PFOHE Rent a Car, нашите клиенти ще могат да бъдат напълно сигурни, че получават най-добрите условия при най-атрактивни цени.

  

Мнения на клиенти за MOTO-PFOHE Rent a Car

  • „Силно ме впечатли бързината, с която отреагираха служителите. За отрицателно време ми осигуриха автомобил, покриващ изцяло нуждите ми !“
  • „ Въпреки че съм пушач, подкрепям забраната за пушене в автмобилитите. Няколко пъти съм наемал автомобили от Вас и винаги са били в перфектен вътрешен и външен вид.“
  • “Изключително сме благодарни на екипа Ви, че направихте сватбения ни ден още по-незабравим. Шофьорът ме накара да се чувствам като филмова звезда.“
  • „Полетът ми се забави с близо час, а служителите Ви ме посрещнаха с усмивка, въпреки, че останаха след работно време .“
  • „Висок стандарт на облужване и професионализъм. Много ми хареса това, че подробно обясняват всичко преди наема.“
Назад към всички