Christmas decoration

Пътнически ван под наем

28.09.16
Пътнически ван под наем

 

 

 

Пътнически ван под наем и лекотоварни бусове в София и цялата страна от MOTO-PFOHE Rent a Car. Каквoто и да превозвате, от пътници и багаж до най-неочаквани неща Tourneo Custom е достатъчно универасален, за да осигури необходимото място. В него ще намерите всичко онова, което очаквате от един пътнически ван.

 

 

Пътнически ван под наем, микробуси и бусове

 

 

Просторният интериор на Ford Tourneo Custom съчетава пространство и интелигентна многофункционалност. В него могат да пътуват 9 души в пълен лукс – или да се преконфигурира за багажно пространство.


Умни технологии, които ви пазят

Пълна гама пасивни и активни финкции за безопаснот, използващи най-новите технологии, за да защитят вас, пътниците и багажа.

  • Круиз контрол с регулируем ограничител за скоростта; 
  • Предупреждение при напускане на лентата на движение;
  • Електронно управление на стабилността (ESC);
  • Асистент за потегляна по наклон.


Място за всичко и всички

Tourneo Custom е определено най-интелигентният пътнически ван, който можете да наемете. Широко отварящите се плъзгащи странични врати, най-големите в този клас и голямата остъклена задна врата осигуряват лесен достъп до елегантния интериор. А множеството добре обмислени функции, включително удобни прагове и различни места за съхранение на вещи, осигуряват още повече пространство и многофункционалност.

Превъзходен както за возене така и за шофиране, този миниван под наем побира до девет души в първокласен конфорт.

Точка за закрепване за детска седалка.

За повишена безпопасност на пътниците, на средната и лявата седалка от втория ред и на средната от третия са предвидени точки за закрепване на детска седалка.

 

 

Галерия
Назад към всички