Предимствата на колите под наем

01.04.18
Предимствата на колите под наем

 

Водещата компания за коли под наем 

 

 

Защо да наемете кола под наем?

Все повече и повече туристи използват автомобили при своите пътешествия. Нискотарифните авиокомпании ни позволяват да пътуваме до всеки град на света, на много изгодни цени. В XXI век можем за кратко време да се придвижим от едно място на друго, да открием много нови места, приключения и приятелства.


За тези от Вас, които все още не сте ползвали рент а кар, защото имате някакви резерви, или пък не сте достатъчно информирани, ето някои неоспорими предимства:

Свобода

Докато се наслаждавате на почивката си, няма да се притеснявате за високите цени на таксиметровите компании или да спазвате графиците на автобусните линии. С кола под наем сте свободни да изследвате пълноценно мястото и да се насладите на времето без ограничения. Сами решавате, кога и къде да спрете, да се полюбувате на пейзажите, да починете или да направите снимки.

Спестявате пари

Може да спестите пари, като резервирате хотел, разположен малко по-далеч от центъра на града и наемете кола. Спестените пари ще компенсират наемната цена на автомобила и ще се насладите на свободата на движение.

Удобство

Когато пристигнете на летището, в терминала много лесно намирате офисите на агенциите за коли под наем. Има и някои компании, намиращи се извън летището, които обикновено предлагат безплатен транспорт от летището до офисите им. Можете да спестите пари за скъпи таксита. Градският транспорт е евтин вариант за придвижване, но може да се окаже доста неудобен, особено ако спирката е далеч от хотела, или се налага да се прекачвате.

Комфорт

Колата под наем Ви позволява да посетите места, до които с такси или автобус не бихте могли да стигнете – отдалечени музеи, скрити кътчета или ресторанти с прекрасен изглед. Ако искате например да пътуватe по по-малко благоприятни пътища, добра идея може да е наемането на 4х4 автомобил или SUV. С кола не се налага да носите багажа си в автобус, трамвай, метро или да плащате допълнителни такси на летището за това. Кажете „да” на комфорта.

Цена

Поради голямата конкуренция между фирмите за коли под наем, обичайно вече се предлагат наистина добри сделки и широка гама от автомобили.

Избор

Агенцията за автомобили под наем ви дава възможност да наемете определен тип превозно средство за специален повод. Можете да наемете миниван, ако предприемете пътуване с повече хора или луксозен автомобил за сватби, абитуриентски балове или VIP посрещания.

Спокойствие

Без значение закъде пътувате с автомобил под наем, повредата му не трябва да Ви притеснява. Ако това се е случило през периода на наема, агенцията ще Ви осигури друга кола, без заплащане. Това може да се окаже голямо предимство, особено по време на дълги пътувания.

 

Назад към всички