Christmas decoration

Наем на кола за пътуване в чужбина

09.04.18
Наем на кола за пътуване в чужбина

 

 

 

MOTO-PFOHE Rent a Car е лидер на пазара на рент а кар услугите в България. Компанията търпи постоянно развитие и притежава дългодишен опит в сегмента на автомобилите под наем. Отличната репутация на MOTO-PFOHE Rent a Car се дължи на високото ниво на професионализъм, на атрактивните и гъвкави условия и на изключително богатото портофолио от услуги.

 

 

КОЛИ И БУСОВЕ ПОД НАЕМ ЗА ЧУЖБИНА

 

 

Екипът на MOTO-PFOHE Rent a Car има удоволствието да добави нова услуга към останалите, които нашите клиенти и приятели вече познават. Компанията предоставя възможността за наемане на кола под наем при необходимост от пътуване в чужбина! Клиентите могат да изберат най-подходящият за своите нужди автомобил от всички предлагани класове без ограничение, включително сред лекотоварната гама!

Независимо дали Ви предстои обиколка на Европа или сте избрали да прекарате уикенд с автомобил под наем в Гърция, идеалното решение за Вас е наем от MOTO-PFOHE Rent a Car!

 

 

 

НАЕМ НА АВТОМОБИЛ ЗА ПЪТУВАНЕ ИЗВЪН СТРАНАТА

 

 

Наемането на автомобил за пътуване извън страната е възможно при определени условия. Необходимо е всеки клиент, желаещ да се възползва от услугата:

  • да получи предварително одобрение от нашия Централен офис.

За да получите одобрение, единственото, което трябва да направите, е да изпратите запитване, в което да посочите конкретни параметри на пътуването, което Ви предстои, като задължителни са общ период на пребиваване в чужбина, както и дестинация или маршрут.

В зависимост от класа на автомобила, който изберете, следва да бъде начислена такса за всеки ден, в който сте извън страната с автомобила. Таксите, разпределени по класове, са посочени в приложената таблица, и са дължими за не повече от 10 дни за всеки наемен период.

 

 Група  B, C, L, E, I C1, K, D, G, R, R1, F  X, H, J, Y, M, N, S, U, W, V
Цена € 24 + € 4.80 на ден € 54 + € 6 на ден € 60 + € 12 на ден

 

Максималният период, за който можете да вземете кола под наем за пътуване в чужбина, е един месец, независимо от класа, на който се спрете. Опцията за наемане на товарен или пътнически бус и използването му извън страната Ви предоставя практически неограничени възможности за решение при транспортни нужди от разнообразно естество.

Възползвайте се от страхотното предложение и се насладете на комфортно и сигурно пътуване извън страната. Професионализмът на целия екип на MOTO-PFOHE Rent a Car и разнообразието от модели гарантират високо качество на предоставената услуга и възможно най-доброто решение за Вашето пътуване в чужбина!

 

Назад към всички