Christmas decoration

Moto-Pfohe Rent a Car с ново лого

09.04.18
Moto-Pfohe Rent a Car с ново лого

 

 

 

Заради натрупания дълъг опит с нашите клиенти, партньори и служители стигнахме до извода, че MOTO-PFOHE Rent a Car има нужда от ново начало. Основният ни мотив за промяната е желанието фирмената ни идентичност да кореспондира по безапелационен начин със сектора, в който сме се позиционирали и с основната ни дейност.

 

 

Обновена корпоративна идентичност 

 

 

За нас това е една вълнуваща промяна. Тя е част от развитието ни през последните 14 години и съвпада с новата ни стратегия да позиционираме MOTO-PFOHE Rent a Car като утвърден лидер в предлагането на автомобили под наем и услуги за мобилност в България. Новото ни лого допринася визуално за тази важна за нас трансформация.

Въпреки обновената корпоративна идентичност ние оставаме същата компания, на която нашите клиенти са се доверили. В новия фирмен дизайн е олицетворен стремежът ни да демонстрираме стабилността на компанията и да подчертаем професионализма и смелата ни визия за растеж.

Новото лого е еволюция на старото. Усещането за приемственост се постига от запазените познати цветове, но графиката е издигната на ново, модерно ниво. Cимeтpиятa в изпиcвaнeтo внyшaвa нaдeжднocт и ĸaчecтвo, ĸoитo ca вoдeщи пpинципи зa ĸoмпaниятa.

 

Нови офиси 

С реализирането на нашата нова корпоративна идентичност, значително увеличаваме и автопарка си, за да предложим все по-богат избор от луксозни и висококачествени автомобили на нашите клиенти.

А за максимално доброто и бързо обслужване и поради разрастването на дейността на фирмата ни, врати ще отворят още няколко нови офиса в България. Чрез това увеличаване на нашите представителства в страната даваме възможност на все повече клиенти да се възползват от услугите ни!

 

 

Галерия
Назад към всички