Миниван под наем

20.04.18
Миниван под наем

 

 

 

Миниван под наем е неизменна услуга и част от гамата автомобили, които МОТО-ПФОЕ Рент а Кар предлага под наем на своте клиенти.

Гамата пътнически ванове на марката Ford включва три модела, които са прецизно позиционирани така, че да могат да отговорят на всяка Ваша нужда. Доверявайки се на моделите Tourneo Custom, Galaxy или S-MAX, Вие ще останете приятно изненадани от невероятното съчетание от практичност, комфорт и модерни технологии, което е емблематично за минивановете от семейството на Ford, превръщайки ги във Вашият най-интелигентен избор.

 

 

Миниван под наем от 7 до 9 местен

 

 

 

Tourneo Custom - пространство и луксозен интериор

Най-големият модел сред предложенията за пътнически ванове е Tourneo Custom. Моделът се отличава с иновативен дизайн, който ясно подчертава принадлежността към марката и го превръща в отличен избор при необходимост от пътнически ван за представителни цели. Внушителното вътрешно пространство и умело проектираният луксозен интериор ще Ви оставят с отлично впечатление при първия досег с автомобила.

Tourneo Custom се предлага във версия с девет места и предостатъчно багажно пространство, позволяващи бърз и удобен трансфер между две локации или дълго бизнес пътуване, а иновативните технологии и системите за безопасност Ви гарантират комфорт, спокойствие и сигурност при шофиране.

tourneo custom pod naem

 

Ford Galaxy - отличителен и динамичен дизайн

Следващото предложение сред моделите на Ford е Galaxy. Традиционно от над две десетилетия моделът е бестселър в своя пазарен сегмент, което не е изненада, имайки предвид качествата му. Последното поколение Galaxy блести с отличителен и динамичен дизайн както екстериорно, така и интериорно, като модерните линии са съчетани с максимално практично вътрешно пространство, съдържащо седем пълноценни места. 

Гъвкавостта на интериора позволява седалките на втори и трети ред могат да бъдат сгънати индивидуално за секунди. Нивото на активна и пасивна безопасност на модела е сред най-добрите в този клас автомобили, а удоволствието при пътуване е ненадминато.

Ford Galaxy pod naem

 

Ford S-MAX - удоволствие и удобство

Третият модел на марката Ford, който е на Ваше разположение, е страхотният S-MAX – невероятен автомобил, съчетаващ спортен дух с удобството на обемен семеен автомобил. Авангардният дизайн подсказва за характера на S-MAX, чието пътно поведение доставя огромно удоволствие от шофирането, като тези качества на модела не са за сметка на комфорта и функционалността, които предлага.

Седемте обособени места на борда на S-MAX могат да се конфигурират според индивидуалните Ви нужди, като вторият и третият ред могат да бъдат сгънати напълно, подобно на Galaxy.

Ford S max pod naem

 

Минивановете под наем от гамата Ford, предлагани от МОТО-ПФОЕ Рент а Кар,  са винаги на разположение, като удовлетвореността от използването им е гарантирана.

 

 

Назад към всички