Луксозни джипове под наем

10.04.18
Луксозни джипове под наем

 

Водещата компания за коли под наем 

 

Джипове под наем, SUVs и 4x4 автомобили

Луксозни джипове под наем от MOTO-PFOHE Rent a Car - богата гама от практични автомобили, които са изцяло съобразени с Вашите нужди. Повишената сигурност на пътя, съчетана с комфорт при пътуване и повишена проходимост са сред причините да изберете Вашия SUV под наем сред нашите предложения от тази категория.

Сред разнообразието от възможности за избор със сигурност ще откриете подходящото за Вас предложение. На Ваше разположение са луксозни автомобили под наем със задвижване 4х4 от марките:

  • Ford - Volvo - Jaguar - Land Rover 

Kомпактните SUV автомобили под наем от гамата Ford

Ford Kuga е компактен кросоувър от среден клас, чиито преимущества му отреждат неизменна лидерска позиция сред конкурентите. Лесен за управление, икономичен и изключително маневрен, този автомобил е идеалното средство за придвижване както в градски условия, така и на дълъг път. Моделът Kuga можете да наемете във варианти с механична или автоматична трансмисия.

Пикапът Ford Ranger е легендарен модел с доказани качества, който се радва на широка популярност. Съчетанието от безусловна здравина, невероятна проходимост при най-разнообразни терени, както и модерното оборудване и завидна товароносимост превръщат Ranger в нашето най-практично приложение.

 

Луксозни SUV под наем с марката Volvo

Върховото предложение от гамата на Volvo е флагманът XC90, чието ново поколение представлява технологичен шедьовър и еталон за активна и пасивна безопасност. Като SUV от върховен клас, XC90 съчетава брилянтни инженерни похвати с традиционен лукс и суров скандинавски дизайн, които отличават автомобила от всички останали модели в класа. Първокласните материали и ненадминатият комфорт гарантират върхово удоволствие от шофирането дори при дълги бизнес пътувания, а третият ред седалки добавя необходимата доза практичност при нужда. Впечатляващ автомобил, който перфектно ще се впише във Вашият личен повод или празник.

На Ваше разположение е и Volvo XC60, като имате възможност да изберете актуалното поколение на модела или предходното. XC60 е доказан бестселър, в който ще се влюбите, независимо коя от двете генерации на модела изберете. Практичност, съчетана с лукс и първокласни материали на изработка. Пословичната сигурност и AWD задвижването превръщат XC60 в ултимативен избор, който ще отговори и на най-специфичните Ви изиквания.

SUV под наем


Jaguar F-PACE - „Колата на 2017 година”

Jaguar F-PACE е изключителен модел, притежаващ традиционния британски спортен дух и неизменния за марката лукс, съчетани в един безкомпромисен високопроходим автомобил, с който ще се чувствате еднакво комфортно и сигурно при магистрално шофиране или върху предизвикателен терен извън пътя. Стилният дизайн и впечатляващият интериор го превръщат в подходящ избор както за лични нужди, така и при официални поводи или за представителни цели.

 

Ваканция със стил, 4х4 от Land Rover

На Ваше разположение са и джипове от гамата на Range Rover – марка, която от десетилетия е синоним на ненадминат лукс и 4х4. Моделите Sport и Discovery Sport предлагат три реда седалки, което ги прави максимално гъвкави и готови да отговорят на Вашите изисквания. Динамиката и насладата от управлението на тези два модела са ненадминати и Ви гарантираме, че ще се влюбите. Едва ли има по-приятен начин да съчетаете дейности като бизнес-пътуване, посрещане на официален гост или друг официален повод с удоволствието от шофирането, наслаждавайки се на традиционният за марката ултимативен комфорт и висококачествена изработка дори при най-малкия детайл.

Range Rover LR Discovery е в състояние да Ви изненада с комбинацията от практичен и просторен интериор, завладяващ екстериор и завидено багажно пространство – около 1200 литра. Типичните за британската марка качества като пътно поведение и безупречна возия са налице и тук, превръщайки LR Discovery в многофункционално предложение.

Сред гамата SUV автомобили под наем ще откриете и Range Rover Evoque – компактен и предизвикателен кросоувър, който се отличава от всички останали автомобили на пътя. Завладяващият и динамичен дизайн са умело съчетани с практичност и максимална приложимост при ежедневните задачи, превръщайки модела в едно изключително атрактивно предложение.

 

 

Галерия
Назад към всички