Луксозни джипове под наем

10.04.18
Луксозни джипове под наем

 

 

 

Луксозни джипове под наем от MOTO-PFOHE Rent a Car - богата гама от практични автомобили, които са изцяло съобразени с Вашите нужди. Повишената сигурност на пътя, съчетана с комфорт при пътуване и повишена проходимост са сред причините да изберете Вашия SUV под наем сред нашите предложения от тази категория.

 

 

Джипове под наем, SUVs и 4x4 автомобили

 

 

Сред разнообразието от възможности за избор със сигурност ще откриете подходящото за Вас предложение. На Ваше разположение са луксозни автомобили под наем със задвижване 4х4 от марките:

  • Ford - Volvo - Jaguar - Land Rover 

Kомпактните SUV автомобили под наем от гамата Ford

Ford Kuga е компактен кросоувър от среден клас, чиито преимущества му отреждат неизменна лидерска позиция сред конкурентите. Лесен за управление, икономичен и изключително маневрен, този автомобил е идеалното средство за придвижване както в градски условия, така и на дълъг път. Моделът Kuga можете да наемете във варианти с механична или автоматична трансмисия.

Пикапът Ford Ranger е легендарен модел с доказани качества, който се радва на широка популярност. Съчетанието от безусловна здравина, невероятна проходимост при най-разнообразни терени, както и модерното оборудване и завидна товароносимост превръщат Ranger в нашето най-практично приложение.

 

Луксозни SUV под наем с марката Volvo

Върховото предложение от гамата на Volvo е флагманът XC90, чието ново поколение представлява технологичен шедьовър и еталон за активна и пасивна безопасност. Като SUV от върховен клас, XC90 съчетава брилянтни инженерни похвати с традиционен лукс и суров скандинавски дизайн, които отличават автомобила от всички останали модели в класа. Първокласните материали и ненадминатият комфорт гарантират върхово удоволствие от шофирането дори при дълги бизнес пътувания, а третият ред седалки добавя необходимата доза практичност при нужда. Впечатляващ автомобил, който перфектно ще се впише във Вашият личен повод или празник.

На Ваше разположение е и Volvo XC60, като имате възможност да изберете актуалното поколение на модела или предходното. XC60 е доказан бестселър, в който ще се влюбите, независимо коя от двете генерации на модела изберете. Практичност, съчетана с лукс и първокласни материали на изработка. Пословичната сигурност и AWD задвижването превръщат XC60 в ултимативен избор, който ще отговори и на най-специфичните Ви изиквания.

SUV под наем


Jaguar F-PACE - „Колата на 2017 година”

Jaguar F-PACE е изключителен модел, притежаващ традиционния британски спортен дух и неизменния за марката лукс, съчетани в един безкомпромисен високопроходим автомобил, с който ще се чувствате еднакво комфортно и сигурно при магистрално шофиране или върху предизвикателен терен извън пътя. Стилният дизайн и впечатляващият интериор го превръщат в подходящ избор както за лични нужди, така и при официални поводи или за представителни цели.

 

Ваканция със стил, 4х4 от Land Rover

На Ваше разположение са и джипове от гамата на Range Rover – марка, която от десетилетия е синоним на ненадминат лукс и 4х4. Моделите Sport и Discovery Sport предлагат три реда седалки, което ги прави максимално гъвкави и готови да отговорят на Вашите изисквания. Динамиката и насладата от управлението на тези два модела са ненадминати и Ви гарантираме, че ще се влюбите. Едва ли има по-приятен начин да съчетаете дейности като бизнес-пътуване, посрещане на официален гост или друг официален повод с удоволствието от шофирането, наслаждавайки се на традиционният за марката ултимативен комфорт и висококачествена изработка дори при най-малкия детайл.

Range Rover LR Discovery е в състояние да Ви изненада с комбинацията от практичен и просторен интериор, завладяващ екстериор и завидено багажно пространство – около 1200 литра. Типичните за британската марка качества като пътно поведение и безупречна возия са налице и тук, превръщайки LR Discovery в многофункционално предложение.

Сред гамата SUV автомобили под наем ще откриете и Range Rover Evoque – компактен и предизвикателен кросоувър, който се отличава от всички останали автомобили на пътя. Завладяващият и динамичен дизайн са умело съчетани с практичност и максимална приложимост при ежедневните задачи, превръщайки модела в едно изключително атрактивно предложение.

 

 

Галерия
Назад към всички