Christmas decoration

Лоялна програма

25.09.20
Лоялна програма

 

 

В MOTO-PFOHE Rent a Car се стремим да изграждаме дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти, основани на взаимно доверие и професионално обслужване. В знак на благодарност към тези, които редовно ползват услугите на MOTO-PFOHE Rent a Car, предлагаме програма за лоялни клиенти. С нея всичко, което Ви предлагаме, ще е още по-достъпно. С всяка резервация ще получавате отстъпка от цената на следващата, защото ние вярваме, че добрият бизнес е този, който има много доволни потребители.

 

 

НИЕ МИСЛИМ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ

 

 

Започваме с едно от най-големите предимства, които програмата ни предоставя, а именно - всеки лоялен клиент получава допълнителна отстъпка от цели 5 или 10% - в зависимост от броя на направени и потвърдени до момента резервации. Това Ви дава възможност да пестите повече средства при всяка следваща заявка за автомобил и всичко, което е нужно да направите за целта, е да се регистрирате.

 

Как работи нашата програма?

При направени между 2 и 6  резервации, отстъпката е 5% на всички автомобили, а при над 7 резервации, VIP клиентите получават 10% отстъпка при последващо използване на услугите ни за наем на автомобил;

 

 

       ЛОЯЛЕН клиент (2-6 резервации) 
       5% ОТСТЪПКА за следваща резервация 
 
       VIP клиент (7+ резервации) 
       10% ОТСТЪПКА за следваща резервация 

 

 

Винаги ли получавате тази отстъпка? 

Ако изберете автомобил под наем, който вече е в промоция, вие ще получите по-голямата от двете отстъпки - тази, която е предоставена на сайта или тази, която сте достигнали в програмата си за лоялен клиент.

 

 

 

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДА ПЪТУВАТЕ ЕВТИНО И БЕЗОПАСНО

 

 

  • Управление на резервациите 24/7 - Създаването на индивидуален онлайн профил на нашия сайт ще Ви позволи да следите резервацията на избрания от Вас автомобил, както и да правите промени при нужда или отказ, без допълнителни такси.
  • Автоматично попълване на данните - Ние знаем, че времето Ви е ценно, затова се стараем максимално да оптимизираме сключването на договор за резервация на превозно средство. Веднъж въвели своите лични данни, няма нужда да го правите всеки път, защото полетата ще бъдат запълнени автоматично. Ние запазваме Вашата лична карта и шофьорска книжка, като Ви гарантираме високи нива на сигурност;
  • Персонализирани отстъпки - Регистрираните при нас потребители са първите, които получават най-атрактивните предложения, оферти и промоции под формата на бюлетин на посочения e-mail. Можете да прекратите абонамента си по всяко време, като използвате връзките, предоставени в имейлите. 

 

Създаването на профил отнема само няколко минути, а предлага редица предимства на вниманието на нашите лоялни клиенти. Станете част от голямото семейство на MOTO-PFOHE Rent a Car. 

 

Назад към всички