Christmas decoration

Коли под наем във Варна

23.11.17
Коли под наем във Варна

 

 

 

Екипът на МОТО-ПФОЕ Рент а Кар предоставя на Вашето внимание възможността за коли под наем във Варна, където разполагаме с офис.

Всички клиенти имат възможност за избор между два от най-популярните модели на марката Форд – икономичната Fiesta и бестселърът в компактния клас – Focus. Автомобилите са с пословични експлоатационни качества и със сигурност ще отговорят и на най-високите Ви очаквания. Традиционните за марката качество, удобство, ергономичност и ефективност са налице при Fiesta и Focus, което ги превръща във възможно най-удачният и практичен избор.

 

 

Услуги и автомобили под наем във Варна

 

 

За да изпитате пълноценно удоволствие от използването на автомобили под наем във Варна, нашият екип е подготвил богато портфолио от допълнителни услуги, от които можете да се възползвате. На Ваше разположение са аксесоари като:

  • GPS навигационни системи;
  • допълнителни багажници за покрива;
  • бебешки и детски столчета.

В зависимост от Вашите нужди можем да осигурим наем на кола с шофьор, както и да организираме трансфер до посочена от Вас дестинация. Имаме готовност да Ви доставим заявен автомобил до конкретна локация, както във Варна, така и в страната в случай, че нямате възможност да посетите нашия офис на летище Варна.

 

 

Дългосрочен наем на автомобил 

 

 

Дългосрочният наем на автомобил също е част от множеството опции, които можете да изберете. Екипът на компанията предлага гъвкави решения на конкуретни цени, а персоналното отношение и професионалното обслужване със сигурност ще допринесат за едно напълно позитивно преживяване.

Ако все още не сте направили Вашият избор относно къде да отседнете или кои места да посетите, то наемът на автомобил със сигурност ще Ви улесни, тъй както районът около Варна, наричана още „Морската столица на България“, е осеян с курорти и прекрасни кътчета. На няколко десетки километра от Варна са разположени Шабла, Каварна, КК Албена, Балчик, КК Златни Пясъци, Кранево, Шкорпиловци, Бяла, Обзор, както и множество плажове, голф-игрища и живописни местности, като всички те са лесно достъпни с кола под наем от Варна.

варна кола под наем

Катедрален храм "Успение Пресвятия Богородици", гр. Варна

 

Попитайте за Вашият автомобил от МОТО-ПФОЕ Рент-а-Кар и резервирайте още днес! Нашият екип посреща клиенти, но винаги изпраща приятели!

 

 

 

Назад към всички