Christmas decoration

Коли под наем на летище София

29.09.20
Коли под наем на летище София

 

 

 

За всички пристигащи пътници, MOTO-PFOHE Rent a Car предлага коли под наем на летище София - Терминал 2. Нашите служители, ще бъдат повече от щастливи да Ви осигурят изгоден, бърз и удобен начин да продължите пътуването до избраната дестинация. На летище София се предлагат пълна гама от превозни средства и рентакар услуги - от пътнически, луксозни и лекотоварни автомобили до малка и икономична кола.  

Летището е разделено на 2 терминала и за удобство на нашите клиенти, с предварителна заявка, автомобил под наем на летище София, може да бъде нает и от Tерминал 1. 

 

 

Автомобили под наем на летище София

 

 

Столичният град

София е едно прекрасно място, където историята и настоящето се срещат, за да образуват една интересна културна картина. Около 250 исторически, археологически и архитектурни паметници са запазени в съвременната столица - туристическа дестинация и гостоприемно място за големи международни форуми.

кола под наем летище софия

Катедрален храм "Свети Александър Невски", гр. София

 

Разстоянието от летището до центъра на града е 10 км, или около 20 минути с автомобил. Булевард Брюксел и Цариградско шосе свързват летището с центъра, както и с автомагистрала "Тракия" на изток. В случай, че целта на пътуването ви е българското черноморие,  дистанцията до двата най-големи черноморски града Варна и Бургас, е съответно 470км  и 392км.

 

Ще се радваме да Ви посрещнем като клиенти и обслужим като приятели!

 

Назад към всички