Christmas decoration

Коли под наем на летище Бургас

30.09.20
Коли под наем на летище Бургас

 

 

 

Летище Бургас е второто по натовареност летище на територията на България. В динамичната атмосфера, изпълнена с бързащи тълпи, препълнени чакални и неблагонадеждни превози, е лесно човек да се изнерви, да загуби ценно време и да плати неоправдано висока сума за транспорт. MOTO-PFOHE Rent a Car има за цел да спести този дискомфорт на всички туристи, гости на града или пък местни жители, които са решили да се приберат у дома.  Наем на кола от летище Бургас е бърз, сигурен и надежден начин да се придвижите до града, до желан от вас курорт и всъщност – докъдето пожелаете. Предлаганите от нас автомобили под наем в Бургас са на ваше разположение по всяко време на денонощието.

Единственото, което трябва да направите, е да се свържете с нас преди пристигането си, за да уточним всички детайли около вашето пътуване и конкретните ви нужди.

 

 

Каква кола можете да наемете?

 

 

Погрижили сме се да подсигурим максимално широк избор от видове и марки автомобили под наем на летище Бургас, които да отговорят на изискванията на отделните ни клиенти. Богатият ни автопарк разполага с:

Споделете нуждите си, за да ви консултираме и препоръчаме най-доброто. Ние сме тук, за да ви помогнем да получите автомобила под наем от който се нуждаете - съобразен с броя пътници, обема на багажа, броя на децата и/или домашните любимци, както и с вашето здравословно състояние, ако то изисква по-специално настаняване в купето.

 

 

Предимствата на кола под наем от летище Бургас

 

 

Придвижването с автомобил носи доста предимства в сравнение с други алтернативи като градски транспорт или таксиметрови услуги:

  1. Сигурност – няма да се налага да чакате автобуси или таксита, които закъсняват и объркват плановете ви;
  2. Независимост – ще можете сами да избирате часа и мястото на тръгване, маршрута, музиката и температурата в колата;
  3. Комфорт – с автомобил под наем можете да съобразите всичките си нужди и да получите максимално удобство;
  4. Предвидимост – ще знаете конкретната сума за транспорт, която трябва да заплатите за определен период или маршрут. Без непредвидени надценки от таксиметрови шофьори, без измами, без компромис с качеството на услугата.

 

 

Назад към всички