Коли под наем

21.12.17
Коли под наем

 

ВОДЕЩАТА КОМПАНИЯ ЗА КОЛИ ПОД НАЕМ

 

Нови луксозни автомобили под наем в София и страната

MOTO-PFOHE Rent a Car е сред пазарните лидери в сегмента на автомобилите под наем на територията на страната.

С присъщият на всички компании от групата MOTO-PFOHE професионализъм, МОТО-ПФОЕ Рентакар се утвърди като доверен и предпочитан партньор както при краткосрочните наеми за лични цели, така и при дългосрочните решения за бизнеса, а над 13-годишният опит в бранша е предпоставка за безкомпромисно качество на предлаганите услуги. Богатото разнообразие от различни класове нови луксозни коли под наем е отличителна черта на компанията, като стремежът е портфолиото от услуги да бъде разширявано непрекъснато в отклик на растящите нужди на всички наши клиенти и партньори.

 

Богат автомобилен парк

Разнообразието от модели и типове нови луксозни автомобили под наем е разпределено в цели шест категории. Икономичният клас включва моделите Ford Ka+, Ford Fiesta, която е налична във варианти с механина или автоматична предавателна кутия. Тези два модела представляват едно наистина достъпно решение за кола под наем.

Към Компактен и Голям клас се причисляват още няколко модела на марката Ford – Focus, C-MAX и Mondeo в различни техни версии – хечбек, седан и комби, като някои от тях се предлагат и в комбинация с автоматична предавателна кутия или дизелов двигател. Тези две категории са предпочитани заради достъпните цени, съчетани с удобството и комфорта от шофиране на модерен автомобил от среден и висок среден клас.

Други две категории автомобили, предлагани под наем от MOTO-PFOHE Rent a Car, са Джиповете и Минивановете, като изборът тук е наистина огромен – нещо, с което компанията се гордее. На разположение на клиентите е част от гамата на:

  • Ford Ecosport, Kuga, Tourneo Custom, Ranger, Galaxy и S-MAX, като изборът се допълва от три модела на VolvoXC60, New XC60 и XC90. Към категорията Джипове спадат още атрактивният Jaguar F-PACE и цели четири модела на премиум марката RANGE ROVER Discovery Sport, Sport, Evoque и LR Discovery 5.

avtomobili pod naem sofia

 

Всички тези предложения са в състояние да покрият всяка една специфична бизнес нужда на клиентите, свързана с дълго пътуване или трансфер. Моделите от тези две категории предлагат високо ниво на сигурност, лукс и оптимално пътно поведение и представляват идеално решение за клиентите с по-високи изисквания.

В допълнение на тези класове, MOTO-PFOHE Rent a Car разполага и с категория Товарни, съставена изцяло от лекотоварната гама на марката Ford – Transit Connect, Transit, Transit Custom и Transit Jumbo, чиито възможности могат да намерят приложение при всякакъв тип логистични задачи и проблеми, при това на изключително атрактивни цени.

 

Гъвкави допълнителни услуги

Не на последно място, MOTO-PFOHE Rent a Car се характеризира с изключителна гъвкавост на предлаганите услуги. Всеки клиент има възможност да направи резервация за наемане в извънработно време, както и да заяви доставка или прибиране на автомобил. Налице са допълнителни аксесоари и опции към автомобилите, както и възможност за предоставяне на шофьор или организиране на VIP-услуги като посрещане от аерогара или трансфер в България и съседни страни.

На разположение на нашите клиенти са и множество други услуги и предимства, които гарантират удовлетворението от съвместната работа с MOTO-PFOHE Rent a Car и превръщат компанията в надежден и предпочитан партньор.

 

Защо нашите рентакар услуги

Основно предимство на MOTO-PFOHE Rent a Car на пазара на колите под наем е:

  • Огромен избор от различни типове нови автомобили, които са в състояние да покрият практическа всяка една нужда на клиентите.
  • Богат автопарк, съставен от над 250 автомобила;
  • Безкомпромисното качество на марките Ford, Volvo, Range Rover и Jaguar е гаранция за високото ниво на удовлетвореност на клиентите.

 

 

Галерия
Назад към всички