Бус под наем

07.02.18
Бус под наем

 

 

 

В отговор на разнообразните нужди на Вашия бизнес, ние от MOTO-PFOHE Rent a Car предлагаме възможност за товарни бусове под наем. Сред богатата гама от лекотоварни модели със сигурност ще откриете идеалното за Вас решение на всяка логистична задача, изискваща бърза реакция и качествено изпълнение.

 

 

Товарен бус и лекотоварни автомобили под наем 

 

 

Ford Transit Connect – практичнен и маневрен бус под наем 

Компактният бус Ford Transit Connect е еталон за качетво и практичност в своя клас. Оптималните габаритни размери на автомобила не предполагат огромното вътрешно пространство, с което Transit Connect разполага – товарният отсек има внушителен обем от 3,6 куб.м. Маневрен и удобен както за градска дистрибуция, така и за по-далечни дестинации, моделът е доказал своите качества като надежден партньор в ежедневните задачи и бизнес-пътувания на много наши доволни клиенти.

 

Гъвкавият Ford Transit Custom

Следващият модел в гамата, който е на Ваше разположение, е Ford Transit Custom. Умело позициониран между Transit Connect и Transit, Transit Custom e предпочитан товрен бус за наем поради гъвкавостта си и практически универсалното си приложение. Моделът разполага с дължина на товарното пространство от близо три метра и полезен обем от 8,3 куб. м.

  • Удобството при шофиране и ненадминатата маневреност го превръщат в отличен избор за всяка една задача.

 

Класическият ван под наем - Ford Transit

Класическият Ford Transit също е част от нашите предложения. Изключително популярен модел, чиято история започва през далечната 1965-та година. Актуалната четвърта генерация е достоен наследник на легендарните си предшественици и традиционно е лидер в класа си по продажби. Комфортът и удобството при управление, в съчетание с огромното вътрешно пространство от 13 куб. м. , което е предостатъчно за всякакъв тип дейност, са част от причините, поради които много и различни бизнеси взеха решението да се доверят на Transit.

бусове под наем в София

 

Ford Transit Jumbo за обемни и по-тежки товари

Най-големият представител на моделното семейство бусове от марката  Ford e Transit Jumbo. Автомобилът предлага внушително товарно простанство от 15 куб. м., както и повишена товароносимост спрямо по-малкият си събрат. Transit Jumbo е Вашият оптимален избор при необходимост от превоз на обемни или по-тежки товари. Компромиси с удобството и практичността не са допуснати и моделът е на познатото и обичайно за марката високо ниво.

Всичко това, в съчетание с висококачествената услуга, която екипът на MOTO-PFOHE Rent a Car предлага, е гаранция за Вашата удовлетвореност!

 

 

Товарни характеристики на бусове под наем 

 

 Модел Обем Дължина Ширина Височина
 Ford Transit Connect 3,6 м3  2153 мм 1538 мм  1269 мм 
  Ford Transit Custom 8,3 м3 2922 мм  1775 мм  1778 мм
  Ford Transit   13,0 м3 3494 мм  1784 мм 2125 мм 
  Ford Transit Jumbo 15,1 м3 4217 мм  1784 мм

2025 мм 

 

 

Галерия
Назад към всички