Автобус под наем

09.08.19
Автобус под наем

 

 

Наемането на автобус за превоз на пътници вече е в каталога ни като една от най-новите услуги на MOTO-PFOHE Rent a Car. Автобусният превоз се явява като едно логично и очаквано допълнение към нашия огромен автопарк от икономични, луксозни, товарни и специализирани превозни средства, подбрани така, че да посрещнат всички ваши нужди.

Независимо дали ви е необходим от еднократен, периодичен, или абонаментен наем на автобус, ние сме насреща, за да предложим най-сигурното и безкомпромисно обслужване за вас, вашите клиенти и вашите пътници.

 

 

Какво ще получите, заявявайки автобус под наем от MOTO-PFOHE Rent a Car?

 

Избирайки водещата компания за наем на автобуси, леки и лекотоварни автомобили в България, вие получавате пълно професионално обслужване, включващо:

  • Естетически и технически безупречен 18-местен автобус Ford Jumbo
  • Пълно техническо обезпечаване, съобразено със сезона - подходящи гуми с или без вериги, винетка, гражданска отговорност, и др.;
  • Персонализирана оферта, съобразена със срока на наема и индивидуалните ви нужди;
  • Консултиране по всички въпроси около изготвянето на офертата, включително пътуване извън страната, наем на автобус с професионален и лицензиран шофьор, както и допълнителни екстри като GPS навигация, детски или бебешки столчета.

 

 

За какви цели са подходящи 18 местните автобуси?

 

Превозът на пътници с малък автобус под наем е удобна и практична опция в редица ситуации от практиката, както на бизнеса, така и на частните лица. Малка част от разнообразните нужди, които целим да покрием, са например:

  • Превоз на деца и ученици за еднодневни или неколкодневни екскурзии до различни дестинации (в страната и чужбина);
  • Организиран превоз на пътници до туристически обекти в рамките на определен град или курорт;
  • Организиран превоз на служители от или до работното място;
  • Превоз на артисти и технически екипи при организацията на концерти, фестивали, театрални гастроли или заснемане на кинопродукции;
  • Организирано придвижване на бизнес делегации или фирмени екипи по време на семинари, обучения, тийм билдинги и други корпоративни мероприятия.

 

Ако виждате вземането на автобус под наем като добра опция за осъществяване на краткосрочни и дългосрочни цели за бизнеса си, не се колебайте да се свържете с нашият екип от професионалисти. Така вие ще получите безплатна, обстойна и практически полезна консултация, фокусирана върху индивидуалния ви случай и специфичните ви изисквания.

Можете да наемете 18-местен автобус за превоз на пътници от MOTO-PFOHE Rent a Car директно от сайта или изпратите своето запитване на rentacar@motopfohe.bg 

 

Галерия
Назад към всички