Официален превозвач на кино-литературния фестивал „Синелибри“

За поредна година подкрепихме събитието като част от политиката ни за корпоративна отговорност в културната сфера.

CineLIbri 2023

За поредна година от MOTO-PFOHE Rent a Car с гордост се включихме в подкрепа на деветото издание на престижния Международен кино-литературен фестивал „Синелибри“, изразявайки нашата ангажираност към културните инициативи. Като официален превозвач на фестивала, предоставихме на международното жури и гости възможността да се насладят на безопасен и комфортен транспорт.

Подкрепата на такива значими събития е съществена част от корпоративната ни идентичност и отражение на философията и желанието за активен принос към обогатяването на културния и социалния живот. С нетърпение очакваме да продължим да участваме в подобни инициативи.

 

"Метаморфози"

Тазгодишното издание на фестивала „Синелибри“ отдаде почит на великия Франц Кафка, представяйки на публиката изключителна селекция от кинематографични шедьоври, отличени на фестивали в Кан, Венеция и други. Събитието се превърна в символичен мост между книгите и киното, предизвиквайки зрителите да размишляват върху метаморфозите в изкуството и живота, подкрепяйки така трансформацията и самооткриването в съвременния свят.

В MOTO-PFOHE Rent a Car вярваме, че културата и изкуството имат уникалната способност да променят света към по-добро и оставаме ангажирани с подкрепата на важни събития каквото е и „Синелибри“. Нека заедно да продължим да изследваме истините, които изкуството ни разкрива, и да се наслаждаваме на безкрайните му трансформации.