Официален превозвач на Балканския Винен Фестивал

В духа на общността и споделената страст към виното и музиката, се гордеем, че сме ключов партньор на Балканския Винен Фестивал.

12-ти Балкански Винен Фестивал

MOTO-PFOHE Rent a Car, в традицията си да подкрепя значими културни мероприятия, отново заяви своя ангажимент към насърчаването на културното разнообразие и наследство, като се присъедини към 12-тото издание на Балканския Винен Фестивал като официален превозвач. Фестивалът предложи на посетителите уникалната възможност да дегустират разнообразие от вина и да се насладят на богата културна програма, включваща жива джаз музика, което спомогна за създаването на атмосфера на общуване и радост.

 

Ключов партньор

Чрез своя принос, MOTO-PFOHE Rent a Car не само осигури комфортен и безопасен транспорт за участниците, но и демонстрира своята посветеност към подкрепата на инициативи, които обогатяват културния и социален живот. Компанията се гордее с ролята си на ключов партньор на фестивала и изразява желание да продължи участието си и в бъдещите издания, както и да подкрепя инициативи, които празнуват културното богатство и иновациите в региона и по света.