Често задавани въпроси

 • Какви са изискванията за наем на кола?

  Наемателят и допълнителните шофьори трябва да са на възраст минимум 21 години и да притежават валидна лична карта/паспорт и свидетелство за управление на МПС най-малко от една година, валидно за България. Наетият автомобил може да бъде управляван само от лица, вписани в договора и упълномощени от MOTO-PFOHE Rent a Car.

 • От къде мога да взема автомобил под наем?

  Нашите офиси се намират на бул. Сливница, 444, София; Терминал 2 на Летище София, летище Варна и летище Бургас. Освен това бихме могли да доставим, както и да приберем автомобил от всяка точка на България срещу допълнителна такса. За повече информация прегледайте нашите общи условия.

 • Горивото включено ли е в цената?

  Автомобилът се предоставя с пълен резервоар и трябва да бъде върнат с пълен. При връщане на автомобила с непълен резервоар, разликата се заплаща по € 2,16 /литър.

 • Възможно ли е автомобила да бъде доставен до хотел или адрес?

  При предварителна заявка, може да доставим автомобил до всеки адрес в България.

 • Кога и как ще бъде деблокиран депозитът от моята кредитна карта?

  Веднага след като колата е проверена при връщанието й, депозитът ще бъде деблокиран.

 • Какви методи за плащане приемате?

  Може да заплатите чрез кредитни карти Visa и Master Card. Кредитната карта задължително трябва да бъде собственост на лицето, което наема автомобила. Заплащане на депозита в кеш се приема само за автомобили от група B.

 • От кои градове в България мога да наема автомобил?

  Наеми за кратък срок се извършват основно в нашите офиси, MOTO-PFOHE в София – Люлин и летище София, както и градовете където Мото-Пфое има представителства. Освен това е възможно да наемете автомобил от всички по-големи летища и туристически дестинации в страната. В случай, че близо до Вас няма офис, фирмата извършва трансфери с шофьор от и до всяка точка на България и Европа.

 • Колко би струвал такъв трансфер?

  В рамките на гр. София, услугата е безплатна. За всички други дестинации цената зависи от мястото, където искате да наемете автомобила. Свържете се с нас за повече информация.

 • Какви допълнителни екстри предлагате?

  Срещу допълнително заплащане бихте могли да получите бебешко столче, вериги за сняг, GPS навигационна система, багажник и др. Допълнителните екстри мога да бъдат резервирани онлайн.

 • Възможно ли е да наема автомобил с шофьор?

  Да, може да наемете, както лек автомобил, така и товарен ван, заедно с шофьор владеещ английски език.

 • Как мога да знам дали онлайн резервацията ми е получена?

  В края на резервационния процес, трябва да получите имейл с потвърждение на посочената от Вас електронна поща. В случай, че такъв липсва, свържете се с нас на посочените в сеция “Контакти” телефони.