Christmas decoration

ТОВАРЕН ВАН ПОД НАЕМ

ТОВАРЕН ВАН ПОД НАЕМ

 

 

 

Товарен ван под наем и лекотоварни бусове в София и цялата страна от MOTO-PFOHE Rent a Car. Каквaто и работа да имате за вършене, Ford Transit е най-добрия вариант. В него ще намерите всичко онова, което очаквате от един товарен ван - максимално пространство и товароносимост. 

Дизеловият двигател Duratorq TDCI на транзит е сред най-съвършените и ефективни на пазара. Те не само работят мощно и надеждно, но и предлагат отлична икономичност, както и ниски CO2 емисии. 

 

 

СЪЗДАДЕН ЗА БИЗНЕС, КОНСТРУИРАН ЗА ЗДРАВА РАБОТА 

 

 

Ако товароносимостта е особено важна за бизнеса ви, или планирате да превозвате товари с (или близо до) максималната товароносимост, представителят на Ford може да ви помогне.

  • Три дължини за товарене; 
  • Две височини на покрива;
  • Избор между предно (FWD), задно (RWD) и AWD задвижване;
  • Пълно тегло между 2,900 и 4,700 кг.;
  • Общо тегло с ремарке до 7,000 кг. 
  • Теглителна способност с до 3,5 тонно ремарке със спирачки. 

 

Товаренето е още по-лесно

Зад металната преграда на Transit ще окриете до 15,1 кубични метра безопасно товарно пространство. Почти вертикалните странични стени, плоският под и дължината за товарене до 4,256 мм във версията "Jumbo" означават, че можете да превозвате предмети със стандартни дължини, например тръби. 

Достъпът е бърз и лесен благодарение на широко отваряща се плъзгаща се странична врата и стъпало, вградено в задната броня. А здравият и лесен за почистване под, помага да се предпазят ванът и товарът ви. 

 

Точки за привързване

Точките за привързване в Transit отговарят на DIN/ISO и са разположени на страничните стени, малко над пода. Така товарите се укрепват лесно, по пода няма издатини и места за натрупване на замърсявания.

 

 

Товарни характеристики на ванове под наем

 

 Модел Обем Дължина Ширина Височина
 Ford Transit Connect 3,6 м3  2153 мм 1538 мм  1269 мм 
  Ford Transit Custom 8,3 м3 2922 мм  1775 мм  1778 мм
  Ford Transit   13,0 м3 3494 мм  1784 мм 2125 мм 
  Ford Transit Jumbo 15,1 м3 4217 мм  1784 мм

2025 мм 

 

 

 

Галерия
Назад към всички