ОТСТЪПКА FORD KA+

ОТСТЪПКА FORD KA+

 

Водещата компания за коли под наем 

 

Кола под наем с отстъпка 10%

За нас, екипът на МОТО-ПФОЕ Рент а Кар, е удоволствие да представим на всички вас, нашите клиенти и приятели, едно неустоимо предложение. Изключително симпатичният представител на икономичния клас автомобили Ford KA+ вече може да бъде нает с 10% отстъпка от стандартната цена. 

КА+ е най-достъпният модел сред фамилията Ford, но не отстъпва по нищо на по-големите си събратя. Визията на автомобила е динамична и модерна, напълно кореспондираща с отличителният дизайнерски език на марката. Като флагман в своя клас, КА+ се характеризира с всички типични предимства на този тип автомобили.

 

 

Oтстъпка с до 10% за наем на автомобил Ford Ka+ 

  


С багажен обем от 500 литра

Моделът е изключително маневрен и удобен за паркиране, а купето предлага предостатъчно пространство и отлична видимост във всички посоки. Каросерията е класически седан с четири врати и добър пътен просвет, като забележителното тук е огромното багажно пространство.

КА+ може да се похвали с полезен багажен обем от цели 500 литра, на които биха завидели дори автомобили от по-горен клас.

  • Подобен обем позволява безпроблемно транспортиране на багажа на всички четирима пътници в купето.

Ford Ka+ с 500л багажник

 

Просторен и удобен

По отношение на удобството при пътуване и пътното поведение КА+ е сред първенците в класа си. Возията на модела е отлична, а нивото на обезшумяване на купето допринася за високото ниво на комфорт, типични за КА+.

Пространството в купето е напълно достатъчно за четирима възрастни, а удобният и функционален интериор и интуитивно разположените контролни прибори допринасят за удоволствието от шофирането на автомобила.

Ford Ka + Interior

 

Сигурност

Активната и пасивна безопасност също са на традиционното за марката Ford високо ниво. КА+ е серийно оборудван с всички необходими съвременни системи за сигурност, както и значително подобрени пътно поведение и управляемост.

Независимо дали имате нужда от автомобил за придвижване в градска среда или за извънградско пътуване, ние Ви уверяваме, че КА+ ще отговори напълно на Вашите очаквания, като моделът вече е по-достъпен от всякога!

 

*Приложените отстъпки са валидни за наем на авотомобил от летище Варна или Бургас

 

 

   * Промоционалната оферта важи само за онлайн резервирани автомобили Ford Ка +

 

 

 

Назад към всички