ЕВТИНА КОЛА ПОД НАЕМ

ЕВТИНА КОЛА ПОД НАЕМ

 

Водещата компания за коли под наем 

 

Aвтомобил под наем с отстъпка до 20%

Търсите да наемете икономична и евтина кола под наем на ниска цена? 

Ние предлагаме специална отстъпка с до 20% за Ford Fiesta ,  която може да бъде идеален вариант. Автомобилът е един от най-популярните модели сред изключително богатия автопарк на MOTO-PFOHE Rent a Car и най-успешно продаван в света. С помощта на технологията ECOnetic на Ford, най-новият двигател на Fiesta е забележително ефективен:

  • По-малко гориво - Повече мощност - По-ниски емисии.

С пробляскващите си акценти и висококачествени детайли, Fiesta е изтънчен и уравновесен. Ако погледнете малко по-отблизо, ще откриете, че всяка отделна част е разработена с една ясна цел - качество, което да трае дълго. 

 

 

Отстъпка с до 20% за наем на автомобил Ford Fiesta 

  

 

Световен двигател 

EcoBoost e световен двигател на 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 година. Благодарение на турбокомпресора, директното впръскване и диамантоподобното покритие на буталните пръстени, Ford EcoBoost има динамичните показатели на по-голям двигател, но при много по-добра икономичност и по-ниски емисии. 

Отстъпка над 40% 

Ако планирате незабравима почивка през уикенда, можете да вземете още по-евтин автомобил под наем, възползвайки се от специалната ни оферта "Уикенд пакет" за същия период, като отсъпката за този автомобил ще бъде с над 40% по-ниска. 

 

*Приложените отстъпки не са валидни за наем на авотомобил в периоди 15.06 - 01.09 и 15.12 - 03.01.

 

 

   * Промоционалната оферта важи само за онлайн резервирани автомобили Ford Fiesta / B / 

 

 

 

Назад към всички