Туроператори

Туроператори

 

 

MOTO-PFOHE Rent a Car е лидер в бизнеса с автомобили под наем в България. Компанията притежава дългогодишен опит и внушително портфолио от предлагани автомобили и услуги. Професионалното отношение, гъвкавите и конкурентни условия, които предлагаме, както и многобройните доволни клиенти, партньори и приятели са част от причините, поради които MOTO-PFOHE Rent a Car е предпочитан и коректен партньор.

  

 

Какви са предимствата на сътрудничеството? 

 

 

Предимствата от съвместната работа с нашата компания са многобройни! Предлагаме изключително богато разнообразие от марки, модели и класове. Автопаркът на MOTO-PFOHE Rent a Car е сред най-големите в страната. Наличните автомобили са над 250, като автопаркът търпи регулярно допълване и обновяване. На разположение на всички наши партньори и клиенти са коли под наем от най-новите модели на марките

  • Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover

 

 

Като наш партньор, Вие ще получите 20% комисион за всеки автомобил, който резервирате за Ваш клиент.

 

 

Най-доброто на пазара на колите под наем. 

Автомобилите под наем, които поддържаме в наличност, са на възраст до две години. Всички те се сервизират в официалните сервизи на вносителя за България, към чиято холдингова група от компании се причислява и MOTO-PFOHE Rent a Car. Това гарантира тяхното отлично състояние, което е от изключителна важност за безкомпромисното качество на предоставяните от нас услуги.

Всеки клиент на компанията се възползва от бързо, коректно и гъвкаво обслужване, за което опитният ни екип от професионалисти гарантира.

  • Предоставяме денонощна пътна помощ, както и допълнителни услуги.

Условията за съвместна работа са предмет на обсъждане, като след оконачелно договорените параметри се сключва партньорски договор при ясни и прозрачни условия. При проявен интерес от Ваша страна Ви каним да се свържете с наш представител, за да бъдат обсъдени условията за бъдещата ни съвместна работа. 

 

Присъединете се към голямото семейство на клиентите, партньорите и приятелите на MOTO-PFOHE Rent a Car!