Корпоративни клиенти

 коли под наем за фирми

 

Водещата компания за коли под наем  

 

Коли под наем за фирми

MOTO-PFOHE Rent a Car има повече от десетилетие опит в обслужването на бизнес клиенти, на базата на който сме разработили широко портфолио от продукти и услуги, които отговарят максимално на техните необходимости. Предложението ни към нашите корпоративни клиенти се основава върху три основни елемента: 

Водещи продукти и услуги

Като представител на MOTO-PFOHE, официалния вносител на марките Форд, Волво, Ягуар и Ленд Ровър за България, ние Ви предлагаме нови автомобили на възраст до две години, поддържани в безупречно техническо състояние.

Индивидуални оферти

Нашите служители ще разработят за Вас индивидуална оферта, съобразена с изискваниета и нуждите на Вашата фирма. Цените зависят от броя на наетите автомобили, тяхната марка, и продължителността на наема. 

Бърза обработка на Вашата поръчка:

Нашият централизиран процес за обработка на поръчки ни позволява да спестим максимално от Вашето време, като Ви предоставим нужния автомобил до 48 часа след получаване на Вашата заявка.

 

Защо да изберете нас:

  • Нови автомобили;
  • Гъвкаво и коректно обслужване;
  • Без скрити такси;
  • Пътна помощ 24/7

 

Рент а Кар Услуги за компании

В случай че Вашата фирма има нужда от услуги в сферата на мобилността и нашето предложение ви интересува, може да получите повече информация като се свържете с нас