ЕВТИНА КОЛА ПОД НАЕМ

ЕВТИНА КОЛА ПОД НАЕМ

 

Водещата компания за коли под наем 

 

Отстъпка от 4 до 40%

Търсите да наемете икономична и евтина кола под наем на ниска цена? Ние предлагаме специална отстъпка с до 15% за Ford Fiesta и 4% за Focus, които могат да бъдат идеален вариант. 

Автомобилите са едни от най-популярните модели сред изключително богатия автопарк на MOTO-PFOHE Rent a Car и най-успешно продаваните в света. С помощта на технологията ECOnetic на Ford, най-новите двигатели на Fiesta и Focus са забележително ефективни:

  • По-малко гориво;
  • Повече мощност;
  • По-ниски емисии.

С пробляскващите си акценти и висококачествени детайли, Fiesta и Focus са изтънчени и уравновесени. Ако погледнете малко по-отблизо, ще откриете, че всяка отделна част е разработена с една ясна цел - качество, което да трае дълго. 

Световен двигател 

EcoBoost e световен двигател на 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 година. Благодарение на турбокомпресора, директното впръскване и диамантоподобното покритие на буталните пръстени, Ford EcoBoost има динамичните показатели на по-голям двигател, но при много по-добра икономичност и по-ниски емисии. 

Отстъпка  до 40% 

Ако планирате незабравима почивка през уикенда, можете да вземете още по-евтина кола под наем, възползвайки се от специалната ни оферта "Уикенд пакет" за същия период, като отсъпката за тези автомобили ще бъде от 25% за Ford Focus и до 40% по-ниска за Fiesta. 

Предлагаме ви и допълнителна отстъпка с над 30% за наем на автомобил Ford Fiesta за период по-дълъг от 14 дни. 

 

 

   * Промоционалната оферта важи само за онлайн резервирани автомобили Ford Fiesta / B /  или Focus / групи C, E / 

 

 

Галерия
Назад към всички