Хладилен бус под наем

12.08.19
Хладилен бус под наем

 

 

 

MOTO PFOHE Rent a Car има за цел да се развива паралелно с нуждите и търсенията на своите клиенти. След като дълго и успешно реализирахме услугата за отдаване на товарни автомобили под наем, ние решихме да я обогатим с едно ново, най-съвременно попълнение - хладилен бус под наем.

Обогатяването на нашия автопарк с това практично и удобно за много цѐли превозно средство целѝ да предостави още по-безкомпромисна и професионална услуга. Защото ние знаем, че някои товари са по-капризни от други и начинът им на транспортиране е жизнено важен.

 

 

За какви цели е подходящ хладилният микробус под наем?


MOTO PFOHE Rent a Car дава под наем хладилни бусове, както краткосрочно, така и дългосрочно. Това означава, че вие можете да използвате хладилен микробус под наем, както за еднократен превоз на термочувствителна стока, така и за реализиране на сезонен бизнес с такава. Ето и някои от основните случаи, в които е препоръчително наемането на хладилно товарно превозно средство:

  • За превоз на пресни продукти (плодове, зеленчуци, меса и др.) с цел запазване на безупречен търговски вид;
  • За превоз на замразени стоки от една точка до друга, без междувременно да пострада качеството им;
  • За превоз на термо чувствителни стоки - шоколади, сладкарски изделия, готвени храни и др.;
  • За превоз на прясно набрани билки, гъби, подправки, горски плодове или други диворастящи видове от хабитата им до определен преработвателен пункт или търговски обект.

 

 

Какво получавате, когато заявите хладилен микробус под наем?


Обръщайки се към нас за получаване на хладилен бус под наем в краткосрочен или дългосрочен план, вие можете да очаквате:

  • Хладилен бус до 2 тона в безупречно техническо състояние;
  • Температури от -20 до +20 градуса, в зависимост от вашите нужди и предпочитания;
  • Персонализирана ценова оферта, съобразена с продължителността на наема и разписана в ясен, професионален договор.

При предварителна заявка MOTO PFOHE Rent a Car дава под наем хладилни бусове с допълнителни екстри като GPS навигация, бебешко или детско столче и други. Ако имате каквито и да е специфични въпроси или изисквания, споделете ги с нас, за да можем да ви подсигурим всичко необходимо.

Можете да заявите своя хладилен бус под наем на сайта или като директно изпратите своето запитване на rentacar@motopfohe.bg

 

 

Товарни характеристики 

 

 Модел Обем Дължина Ширина Височина
 Ford Transit Jumbo 13,0 м3  4157 мм 1724 мм  1965 мм 

 

Галерия
Назад към всички