ЕВТИНА КОЛА ПОД НАЕМ

ЕВТИНА КОЛА ПОД НАЕМ

 

Водещата компания за коли под наем 

  

Евтина кола под наем с отстъпка от 10 до 40%

Търсите да наемете икономична и евтина кола под наем на ниска цена? Ние предлагаме специална отстъпка с до 15% за Ford Fiesta и 10% за Focus, които могат да бъдат идеален вариант. Те са едни от най-популярните модели сред изключително богатия автопарк на MOTO-PFOHE Rent a Car и най-успешно продаваните автомобили в света. 

С помощта на технологията ECOnetic на Ford

Най-новите двигатели на Fiesta и Focus са забележително ефективни.  

  ✔ По-малко гориво
   Повече мощност
   По-ниски емисии

С пробляскващите си акценти и висококачествени детайли, Fiesta и Focus са изтънчени и уравновесени. Ако погледнете малко по-отблизо, ще откриете, че всяка отделна част е разработена с една ясна цел: качество, което да трае дълго. 

Ford EcoBoost

Световен двигател на 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 година. Благодарение на турбокомпресора, директното впръскване и диамантоподобното покритие на буталните пръстени, Ford EcoBoost има динамичните показатели на по-голям двигател, но при много по-добра икономичност и по-ниски емисии. 

Отстъпка от 30 до 40% 

Ако планирате незабравима почивка през уикенда, можете да вземете още по-евтина кола под наем, възползвайки се от специалната ни оферта "Уикенд пакет" за същия период, като отсъпката за тези автомобили ще бъде от 30 до 40% по-ниска. 

 

* Отстъпка с над 30% за наем на автомобил Ford Fiesta / група B / за период по-дълъг от 14 дни 

 

*Промоционалната оферта важи само за онлайн резервирани автомобили Ford Fiesta / B /  или Focus / групи C, E / 

Галерия
Назад към всички