Бус под наем

07.02.18
Бус под наем

 

Водещата компания за коли под наем 

 

Бус под наем, товарни ванове и микробуси

Бус под наем от моделното семейство на Ford Transit. В отговор на разнообразните нужди на Вашия бизнес, ние от MOTO-PFOHE Rent a Car предлагаме възможност за наем на товарен бус. Сред богатата гама от лекотоварни модели със сигурност ще откриете идеалното за Вас решение на всяка логистична задача, изискваща бърза реакция и качествено изпълнение.

 

Ford Transit Connect – практичнен и маневрен

Компактният ван Ford Transit Connect е еталон за качетво и практичност в своя клас. Оптималните габаритни размери на автомобила не предполагат огромното вътрешно пространство, с което Transit Connect разполага – товарният отсек има внушителен обем от 3,6 куб.м. Маневрен и удобен както за градска дистрибуция, така и за по-далечни дестинации, моделът е доказал своите качества като надежден партньор в ежедневните задачи и бизнес-пътувания на много наши доволни клиенти.

 

Гъвкавият Ford Transit Custom

Следващият модел в гамата, който е на Ваше разположение, е Ford Transit Custom. Умело позициониран между Transit Connect и Transit, Transit Custom e предпочитан бус под наем поради гъвкавостта си и практически универсалното си приложение. Моделът разполага с дължина на товарното пространство от близо три метра и полезен обем от 8,3 куб. м. Удобството при шофиране и ненадминатата маневреност го превръщат в отличен избор за всяка една задача.

 

Класическият Ford Transit

Класическият Ford Transit също е част от нашите предложения. Изключително популярен модел, чиято история започва през далечната 1965-та година. Актуалната четвърта генерация е достоен наследник на легендарните си предшественици и традиционно е лидер в класа си по продажби. Комфортът и удобството при управление, в съчетание с огромното вътрешно пространство от 13 куб. м. , което е предостатъчно за всякакъв тип дейност, са част от причините, поради които много и различни бизнеси взеха решението да се доверят на Transit.

 

бус под наем

 

Ford Transit Jumbo за обемни и по-тежки товари

Най-големият представител на моделното семейство ванове от марката  Ford e Transit Jumbo. Автомобилът предлага внушително товарно простанство от 15 куб. м., както и повишена товароносимост спрямо по-малкият си събрат. Transit Jumbo е Вашият оптимален избор при необходимост от превоз на обемни или по-тежки товари. Компромиси с удобството и практичността не са допуснати и моделът е на познатото и обичайно за марката високо ниво.

Всичко това, в съчетание с висококачествената услуга, която екипът на MOTO-PFOHE Rent a Car предлага, е гаранция за Вашата удовлетвореност!

 

Наемете ван, микробус или бус 

 

 

*Цени от 22 евро / без ДДС / на ден за бус под наем, валидни за период по-голям от 21 дни.

 

Галерия
Назад към всички