ТОВАРЕН ВАН ПОД НАЕМ

ТОВАРЕН ВАН ПОД НАЕМ

 

Водещата компания за коли под наем 

 

Товарен ван под наем, микробуси и бусове

Товарен ван под наем и лекотоварни бусове в София и цялата страна от MOTO-PFOHE Rent a Car. Каквaто и работа да имате за вършене, Ford Transit е най-добрия вариант. В него ще намерите всичко онова, което очаквате от един товарен ван. 

Дизеловият двигател Duratorq TDCI на транзит е сред най-съвършените и ефективни на пазара. Те не само работят мощно и надеждно, но и предлагат отлична икономичност, както и ниски CO2 емисии. 

Той е създаден да носи и най-тежките товари

Ако товароносимостта е особено важна за бизнеса ви, или планирате да превозвате товари с (или близо до) максималната товароносимост, представителят на Ford може да ви помогне.

  • Три дължини за товарене; 
  • Две височини на покрива;
  • Избор между предно (FWD), задно (RWD) и AWD задвижване;
  • Пълно тегло между 2,900 и 4,700 кг.;
  • Общо тегло с ремарке до 7,000 кг. 
  • Теглителна способност с до 3,5 тонно ремарке със спирачки. 

Товаренето е още по лесно.

Зад металната преграда на Transit ще окриете до 15,1 кубични метра безопасно товарно пространство. Почти вертикалните странични стени, плоският под и дължината за товарене до 4,256 мм във версията "Jumbo" означават, че можете да превозвате предмети със стандартни дължини, например тръби. 

Достъпът е бърз и лесен благодарение на широко отваряща се плъзгаща се странична врата и стъпало, вградено в задната броня. А здравият и лесен за почистване под, помага да се предпазят ванът и товарът ви. 

 

Наемете бус, микробус или товарен ван

 

 

*Цената от 30 евро / без ДДС / на ден за товарен ван под наем е валидна за период по-голям от 21 дни.

 

 

Галерия
Назад към всички